En blogg om anonymitet och mitt privata liv
Show MenuHide Menu

Jul & nyår närmar sig

8 december, 2016

Då har det äntligen? blivit tid för jul och nyår snart igen. Det är lite med blandade känslor nu när julen närmar sig, jag vet inte riktigt om jag är glad över det eller jag bara inte bryr mig lika mycket längre. T.ex. för oss vuxna gör det ganska så liten skillnad när det slår om till ett nytt år förutom att vi kanske blir äldre, vilket oftast är negativt när man väl är över 30 år.

Julen tycker jag ändå är ganska okej då vårat fokus i familjen när det kommer till julklappar har minskat avsevärt. Vi köper inte längre julklappar till varandra förutom till barnen. Detta gör att vi uppskattar julmiddagen mer än vad vi gjorde förr, det är där fokuset ligger och inte på julklapparna. Vi alla blev så trötta på den julklappshysteri som fanns och varför köpa saker till varandra som man ändå köper själv. Eller så väljer man att köpa när man väl behöver det och inte i förebyggande syfte, vilket oftast bara leder till att det hamnar i soporna.

Jag fyller ju 31 nästa år så det är väl inget man eftersträvar direkt, för när festlivet låg i fokus så ville man ju blir äldre så man kunde komma in på andra nattklubbar. Men den tiden är förbi nu. Jag kan gärna stanna här i denna åldern om jag så fick önska.

Hur ser då planerna ut inför jul och nyår? Väldigt enkelt kan jag säga. Det kommer bli julfirande med familjen, kanske en liten ölkväll med polarna och kanske sitta hemma nyår. Det blir troligtvis att vi sitter hemma denna nyår, känner inget jättesug efter någon typ av fest.

Glöm inte bort nedräkningen till 2017, no panic