En blogg om anonymitet och mitt privata liv
Show MenuHide Menu

Egen julklapp tillåtet? Ny mediamöbel

12 december, 2016

Det finns en stor fördel med att inte köpa julklappar till alla andra, man får mer pengar över till sig själv och man kan köpa något till sig själv som man verkligen vill ha.

Det är så ofta man har fått skit rent ut sagt, ja det kanske låter hemskt att säga så men det är faktiskt sant. Ett sådan exempel är en digital fotoram som gick fick för ett par år sedan, den som köpte den köpte en modell som var gammal d.v.s. den var grymt tjock och ful. Den hade jag knappast någon nytta av plus att det inte var något jag ville ha alls, vart hamna den? jo två år efter slängde jag den på tippen. Det är ett sådant slöseri på naturens resurser, våga bryta dåliga saker även om det är något som har pågått väldigt lång tid i familj eller släkt.

Jag trillade först in på CDON för att kolla på deras julkalender och där såg jag att de reade ut ett par snygga hörlurar vilket jag sedan kom på att jag behövde en ny förstärkare som har stöd för 4k med hdmi. Efter en stunds tittande där hamnade jag på mediamöbler och väl där hittade jag så klart en mediabänk jag länge har varit intresserad av.

Till mitt försvar så var faktiskt mediabänken på kampanj eller rea så det känns ännu bättre då det oftast är då man ska slå till. Att kunna fynda ibland känns ganska skönt, nu var denna mediabänk med valnöt nedsatt nästan 25% så det var bara att slå till. Jag är så trött på den gamla mediabänk jag har nu, där är princip inget utrymme kvar då den är så liten och skulle jag köpa ett Playstation eller en Xbox så är det kört. Då får det stå på golvet…

Den mediabänk jag köpte heter Donegan TV-bänk och där finns det gott om lådor att använda sig ut av. Frågan är om jag inte ska ta och beställa ett väggfäste för TVn också då det hade varit ganska så trevligt att kunna ha lite prydnadssaker på mediabänken i stället för att TVn ska ta upp hela den platsen.

Kan nog vara ganska så smart att tänka lite på det där…