En blogg om anonymitet och mitt privata liv
Show MenuHide Menu

Oj tappat bloggandet lite väl mycket – Ny trailer på den nya Star Trek serien

17 november, 2016

Äntligen har det kommit en trailer på den nya Star Trek serien som kommer nästa år maj 2017 och som jag har väntat på att det skulle komma en ny serie i Star Trek universumet. Senaste serien Enterprise var inte speciellt bra, i alla fall inte så bra som t.ex. The Next Generation var för den serien är det bästa som har sänts på TV senaste 50 åren känns det som. Där satt man bänkat ganska ofta efter skolan.

Nu kommer det en ny serie Star Trek Discovery och det finns inte så mycket information än tyvärr, vi vet inte ens vilka som spelar i serien så de har verkligen varit förtegna med information. Vet inte riktigt varför men jag har i alla fall ganska så höga förhoppningar med denna serien och för guds skull hoppas det inte är alldeles för mainstream.

Filmer lider lie av det där med mainstream-problem men det är väl för att det ska säljas till dagens ungdomar som inte riktigt uppskattar det långsamma tempot som i de äldre filmerna / serierna.

star-trek-discovery